Vi motiveres og inspireres af naturen, af det uberørte og af de mange forskellige nuancer, der findes i livet og omkring os. Og så er vi perfektionister, fordi vi aldrig stopper, før vi er helt tilfredse med det vi beskæftiger os med. Vi arbejder med smukke farver og former. Målet er at skabe skønhed som er enkelt og brugbart. Vi fokuserer på høj kvalitet og gennemtænkt funktionalitet, så hverdagen vil opleves bedre og mere ligetil med design fra os.

ILSE JACOBSEN HORNBÆK

Siden hun åbnede sin første butik i 1993, har den idylliske badeby Hornbæk, kendt for sin unikke natur tæt på skov og strand, været en konstant inspirationskilde for Ilse Jacobsen.

Gennem årene har Ilse Jacobsen udviklet et livsstilsunivers som blandt andet indeholder regntøj, gummistøvler, dametøj, sko, samt en skønhedsserie. I samarbejde med datteren Natasha har hun også lanceret hundeserien VOV & VUF.

ILSE JACOBSEN HORNBÆK sælger sit livsstilsunivers til lande overalt i verden, og flere af Ilse Jacobsens designs betegnes i dag som designklassikere herunder gummistøvlen RUB1.