Det er med stor sorg vi må meddele, at Ilse Rohde Jacobsen har tabt kampen mod den aggressive kræft hun har været i behandling for siden august 2021. Ilse sov stille ind på hospitalet d. 23. oktober 2022 og var omgivet af sin nærmeste familie.

Ilses familie samt virksomheden beder om fred til at sørge over tabet af Ilse; entreprenør, forretningskvinde, datter, hustru, mor, søster, ven, arbejdsgiver, passioneret ildsjæl og grundlægger af blandt andet IJH A/S.

I Ilses ånd, og med medarbejdere, ledelse og direktion som Ilse havde stor tiltro til, kører Ilses univers ufortrødent videre om muligt med endnu større dedikation og ansvarsfølelse for hendes imponerende livsværk, heriblandt den globale livsstilsvirksomhed IJH A/S og BLOMSTEN by ILSE JACOBSEN.

På nuværende tidspunkt gives der ikke interviews eller yderligere kommentarer og der vil blive informeret senere vedrørende bisættelse.

Ilses familie vil gerne udtrykke en dybfølt tak for den professionelle behandling og store omsorg Ilse har modtaget gennem sit sygdomsforløb fra både Rigshospitalet og Hillerød Hospital.

Spørgsmål kan rettes skriftligt til Personlig Assistent Anne Katrine Roth: PA@ilsejacobsen.com

07.08.1960 – 23.10.2022 
Hvil I fred, Ilse Rohde Jacobsen 
Æret være hendes minde